Det hender når jeg har fri fra nattevakt at jeg lager opp middag for flere dager og har i frys eller kjøl, slik at det skal være lettvint de dagene jeg står opp sent på dag. Ofte spiser jeg middagen etter midnatt likevel…..
Disse grønne kakene heter spinat og quinoapucker og er laget av spinat, kokt quinoa , fetaost, mel, hvitløk og litt krydder
oppskriften finner HER
Så var det den utrolig gode suppen jeg har laget mye av og hatt tre ganger til middag på en uke. For det gjør ingenting å spise det samme flere dager når det er noe godt.
Oppskrift på gulrot og linsesuppe finner du HER
Ved siden av suppen har jeg stekt brød med hvitløksmør. I tillegg til hvitløk har jeg oppi smøret dette krydderet som gjør hvitløksmør veeeldig godt
11 kommentarer
nammi, ser godt ut 😀
Takk for lenkene du:) de Quinoapuckene må jeg lage snart.. suppen lager jeg minst en gang i uken. Helt enig i at man kan spise det samme flere dager på rad. Sparer både penger og tid på det.
Deilig mat ser det ut til 🙂 Lagde vegetarsuppe i går jeg , eldste sønn skulle spise her..masse grønnsaker, grønnsaksbuljong og byggryn.. smakte bra , har til i dag også :)) Fin dag videre til deg <3
dinematvaner: værsgo, må jo øve meg av og til…:) Ja, tid og penger er viktig å spare begge deler, når man kan.
annebe: Så bra! Byggryn ja, det var det hadde satt meg for å prøve….
Fin dag til deg også. Take care…
Mmmm ser godt ut
Så greit å lage middag for flere dager. Det er så lett å ty til lettvinte karbohydrater når man er sulten og ikke orker å begynne på en middag. De spinat- og quinoakakene så veldig gode ut og at de er vegetar er jo helt fint.
Så deilig mat, ser fristende ut!
Ser godt ut, du vet å bruke nok hvitløk:)
Ingrid Tunheim: Ja, jeg som er alene synes i alle fall det…
Ja, er virkelig gode, men også mettende pga. quinoa.
Monica: Ja, jeg sier ja takk til hvitløk….