En FEELGOOD verdt å se, og hjelper HVITLØK mon tro….?

Denne natten var min frinatt på en uke og jeg er fornøyd med å ha fått frisk luft på dagtid ved å løpe opp i haugen en tur før frokost…

Det er jo de siste solstrålene jeg pleier å jakte oppi haugen. 

Neste bopel skal jeg sørge for inneholder kveldssol…..

For det gjelder å få med seg det lyset man kan for min del. 

Jeg har vært alene i hele dag, men det er helt greit så lenge man kan kommunisere med andre likevel. Face-time, lang telefonsamtale, sms og snap…..

og en veldig herlig feelgood film til kvelden. 

Den bærer tittelen: En trettimeters reise. Virkelig verdt å se!

 

Kvelden som var brukte jeg til å lage disse, og noen flere , vårruller.  Ser snåle ut, men var veldig gode…..

De inneholder et arsenal av hvitløk, anamafarse, kinakål,raspede gulrøtter, chilli,  vanlig løk, salt, pepper, soyasaus, fiskesaus.

Jeg la noen i stekeovn-penslet med olje og noen stekte jeg i olje på stekepannen. Jeg liker de best, men skal motstå fristelsen til å kjøpe en frityrgryte.

Jeg er altfor glad i fritert mat og kan ikke lage det for ofte….

Og det arsenalet med hvitløk var ment for NOE.

Det er nemlig en bølge av spy og skit-syken på jobb for tiden, og jeg er glad for hver dag jeg ikke får noen symptomer på den…..

Jeg tenkte at det kanskje kunne hjelpe med et arsenal av hvitløk? Det kan jo være…? Og kanskje jeg skulle hatt noe sterkt innabords også, noe virkelig rensende før jeg dro på jobb…..? 

Nei, det får holde med hvitløken og å sprite alt jeg tar på når jeg er på jobb. Håper jeg. Det er i hvert fall ufattelig så fort det sprer seg….

Så ønsk meg lykke til de neste tre nettene…..:)

 

9 kommentarer

Siste innlegg