LUNSJ i det fri og strikkelykke….

UT er det jeg tenker når dagene er lyse med fullt av sol i ….

Selv om Bergen sentrum  er under 15 min å kjøre fra der jeg bor, så er det ikke ofte jeg drar inn til byen.  Men i går passet  det godt.

Jeg prøver å ikke sove bort solskinnsdager når jeg har frinatt, så jeg hadde avtale med en søster om å treffes for lunsj i byen. Jeg hadde også planer om å gå innom noen garnbutikker mens jeg var der.

Er det ikke nydelig? Er rett før disse blomstrer av nå tenker jeg, så jeg kom i “grevens tid…

Før lunsj spising i det fri måtte vi innom  en butikk som heter strikkelykke, og bærer navnet med rette. For har du et snev av strikkelyst , så kan du virkelig “gå bananas” her inne. Alle de fargene… og alt det nydelige garnet….

Vi kjøpte oss lunsj , satte oss på en benk i parken og nøt denne utsikten under spising og prating.

En stund etterpå var det enda en garnbutikk jeg hadde et ærend i . Den finnes inne på togstasjonen. Så gikk jeg og søster hver til vårt.

Jeg var innom hos meg selv og satt i solen et par timer,  før jeg hoppet i bilen og dro over en bro til min datters  familie. Jeg skulle være barnepasser , siden min datter ville i svømmehallen, og det fremdeles er godt å være to om å passe de to småingene….

Det gjør godt å få noe ut av fine dager. I dag skinner også solen og jeg skal dra utover og sitte ved sjøen noen timer og besøke mor.

Man må bare nyte de solskinnsdagene man kan….

 

 

 

 

11 kommentarer

Siste innlegg