GOD ITALIENER

PAPPA AL POMODORO

Dette ble nattmiddag her forleden, og jeg hadde middag i tre dager til. 

1 STOR LØK

2 HVITLØKSFEDD

3 STILKER STANGSELLERI

EN LITEN POTTE FRISK BASILIKUM (bruk gjerne en halv potte)

400 GRAM MODNE TOMATER

2 BOKSER HERMETISKE TOMATER

7DL VANN

2 GRØNNSAKSBULJONGTERNINGER

1 TS.SUKKER

OLIVENOLJE

SALT OG PEPPER- smak til

Skrell og finhakk løk, hvitløk og selleri. Plukk av basilikumbladene(legg de til side) og finhakk stilkene.

Stek løk, hvitløk, og basilikun stilkene noen minutter i olivenolje i en gryte.

Grovhakk tomatene. Ha friske tomater, tomatboksene, vann og buljongterninger i gryten. La småkoke under lokk 10 min.Krydre med sukker, salt og pepper etter smak.

Rør ned i bailikumbladene de siste minuttene.

Jeg hadde kokt glutenfri pasta i til slutt, og brødkrutonger .

 

Smakte godt til middag alle dagene, og oppskriften er funnet i Tara blad.

 

8 kommentarer

Siste innlegg