PAPPA AL POMODORO
Dette ble nattmiddag her forleden, og jeg hadde middag i tre dager til.
1 STOR LØK
2 HVITLØKSFEDD
3 STILKER STANGSELLERI
EN LITEN POTTE FRISK BASILIKUM (bruk gjerne en halv potte)
400 GRAM MODNE TOMATER
2 BOKSER HERMETISKE TOMATER
7DL VANN
2 GRØNNSAKSBULJONGTERNINGER
1 TS.SUKKER
OLIVENOLJE
SALT OG PEPPER- smak til
Skrell og finhakk løk, hvitløk og selleri. Plukk av basilikumbladene(legg de til side) og finhakk stilkene.
Stek løk, hvitløk, og basilikun stilkene noen minutter i olivenolje i en gryte.
Grovhakk tomatene. Ha friske tomater, tomatboksene, vann og buljongterninger i gryten. La småkoke under lokk 10 min.Krydre med sukker, salt og pepper etter smak.
Rør ned i bailikumbladene de siste minuttene.
Jeg hadde kokt glutenfri pasta i til slutt, og brødkrutonger .
Smakte godt til middag alle dagene, og oppskriften er funnet i Tara blad.
Elsker sånn mat..og det virka jo greit å lage også :)) Kjekt å ha mat et par dager iallefall når en først lager istand :)) Trivelig kveld til deg..jeg skal se Allsang på grensen snart :))
Dette ser godt ut! Skal prøve denne oppskriften en dag;) fin blogg 🙂
annebe: Jeg liker å lage så jeg har flere dager, spesielt siden jeg lager for det meste til meg selv. Fint du minte meg på allsang…, liker jeg også se
Jeanette: Ja, jeg lover! , mye sunne saker samlet her, og Takk!
Mmm, det så spennende ut ja, og mat på natta kan være aldri så godt 🙂
frodith: Jeg er tilhenger av nattmat….:)
Dette så godt ut. Og så greit å kunne ha den ferdiglaget, så blir det så lettvint neste gang du skal spise 🙂
Eva: Ja, jeg må ha det litt lettvint de dagene jeg bare lager til meg selv, og når jeg jobber natt.