Tid for lette middager til lette sommerdager.
En natt jeg satt og så på Matkanalen, laget de noe lignende dette , og blandingen med squash-fritters, halloumiost, tomatsalsa og salat smakte veldig godt sammen.
Squash-fritters oppskrift har jeg gjerne delt før, jeg har min fra “svensken”. Den er slik:
-1 squash, Persille, noen stilker vårløk, 2 egg, 2 ss mel
Riv squash, hakk vårløk i biter. Bland alle ingrediensene.
(Jeg brukte Persillekrydder og potetmel)
Stek i rapsolje. De renner litt utover, ikke for mange i stekepannen samtidig.
Denne Halloumiosten med basilikum var veldig god, så den kjøper jeg igjen . Meny-butikkene har ett godt utvalg.
Bare til å dele i passe tynne skiver og steke litt.
Tomatsalsa kan man lage på ulike måter. Jeg blandet hakkede tomater med friske, samt rødløk, chilli krydder, litt sukker og salt. Litt tomatpure. Smak til.
Salat , gjerne med Avocado og dressing. Her ble det Aioli-ikke hjemmelaget engang. Kjøpte den på Rema-billig og best!
I dag måtte jeg ut å gå en tur med musikk på ørene.
Disse finingene gikk jeg forbi et sted….
Det har seg nemlig slik at jeg plutselig kjente på reisesommerfugler…
Etterpå måtte jeg hjem å finne frem pass og nope annet….. For nå nærmer det seg….
Er bare “så forbasket” at det er så flott her hjemme nå….:)
Sånn mat frister nå ja..vi hadde fisk i dag og det er jo også litt “lett”.. :)) Blomstringen er jo bare sååååå fin om dagen :)) Det blir nok fint å reise selv om vi har sommer her nå også…
VArmen er ikke LIK her vet du.. Det blir nye ting, nye omgivelser, flotte øyeblikk. Bare gled deg og kos deg <3
Ser godt ut da! Du er flink til å lage “nye ting” – godt og komme seg ut, og det er jo deilig her nå! Men likevel – kos å dra avsted da! 🙂
annebe: Er nydelig ute, og vi har hatt noen utrolig fine vårmåneder, men godt å dra bort litt selvom….:)
frodith: Satser på at det blir strandliv dagen lang, og gleder meg til alt, ja….
Takk, det skal jeg
Margrethe: Takk! Ja, gleder meg til å komme avgårde….