GOD JUL !

Ønsker alle en riktig GOD JUL.  

Håper alle har noen å feire med, og som de har glede av å være sammen med…….

I hodet mitt er det litt gavekaos. Har alle gavene blitt pakket? Og kommet dit de skal? Det har vært frem og tilbake med gaver de siste ukene, pakkelevering kan være litt av et puslespill å få til, men litt stress med det får det bare være i en storfamilie som vår……

I går feiret vi mors 75-års dag med stort og smått av de aller nærmeste, og jeg håper at hun har fått hvilt seg litt , for nå er jeg snart på vei ut i havgapet igjen. Det er der vi feirer julaften i år . 7 stk blir vi dette året, en voksen jul med fravær av småbarn i år. De er på en annen øy….

Menyen blir som vanlig litt av hvert i og med at min datter og jeg spiser vegetar. Pinnekjøttet skal de andre få ha i fred . Jeg tar med meg nystekte vegisterkaker og vegetarbacon , men tilbehøret med kålrabistapp sier vi ja takk til….:)

Nå har tre av mine barn rottet seg sammen her og ser julefilmer, mens jeg pakker sakene og drar til mor, så får de komme etter i morgen.

Hvit jul ble det selvsagt ikke her i år heller, men det betyr ikke så mye. For meg er det det viktigste å være sammen med andre jeg er glad i, og det er vel det viktigste for de fleste. 

Være snille med hverandre.

 

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg