EN FIN OG SOSIAL HELG. Mor lå på solo, mens andre lå i garasjen….

Jeg er ikke noe glad i lange bilturer, men det går fint når man kan ha ferge- avbrekk og er i godt selskap……

Og selvsagt når man har et mål.

Målet denne helgen var konfirmasjonsfeiring. Selv om det alltid mangler noen så var vi mange biler på tur. 

Vi var fire som kjørte sammen i en bil og siden jeg ikke kjørte så kunne vi mase i stedet. Men sjåføren har visst litt sensible ører, så vi i baksetet fikk litt kjeft underveis….:)

Da vi kom frem og fikk et eget hus til disposisjon, var det litt diskusjon hvor vi skulle ligge alle sammen. Jeg meldte meg ut underveis og tenkte at her var i alle fall plass nok. Da alle var kommet til enighet og man hadde tatt hensyn til diverse frykter for både de vi kunne se og for de vi ikke kunne se, var alle fornøyd. Jeg ble, slik som det er på paradise hotel, henvist til solo….:) Men her var god madrass og fin utsikt å våkne til..

Her er bilde av ett av trappemaleriene i huset vi fikk bo i.Malt rett på veggen.

En annen søsterfamilie foretrakk campingvognen utenfor. Plass manglet det ikke.

Det lille ekstra ved å bo her var at det bare var ett minutt å gå til kirken…., som vi ALLE fikk plass i denne dagen…:)

 

Ser dere tauet som henger ned der? Man ringer i kirkeklokkene med det….

Festlokalet var også her i kirken. Et flott og stort lokale, der det  var god plass til å både spise og slappe av i sofa etterpå… Her var i tillegg laget plass til biljard og bordtennis . Til stor glede for barn og ungdom. Og noen voksne… Her var god plass til “alt”…

Jeg er ganske sikker på at både konfirmanten, familien hans  og storfamilien var svært fornøyd med dagen. En fin dag på alle måter.

Senere, til kvelden,- da vi hadde forspist oss (i alle fall jeg ,på kaker)-, tok vi  en pause før vi dro hjem til søsterfamilien. Konfirmantens families hus. Der hadde de minste inntatt badebassenget som finnes innebygget i hagen, og vi andre fikk anledning til å fortsette å være sammen og prate. Det ekstra fine med slike dager er at  man kan bli bedre kjent med den andre  siden i familien.

Men over til de som overnattet i garasjen i all hemmelighet. 

Det var fem stykker av de på loftet i garasjen. Kattemor hadde begynt å gjemme de rundt i huset som var “overbefolket”, og søsterfamilien min hadde funnet det lurest å gjemme de her…..

I går da vi dro hjemover igjen hadde vi en ekstra passasjer. Noen uheldige bileiere måtte omplassere familien sin og da var det godt vi var flere biler som hadde plass…..

Takk for en kjempefin helg til alle som var med å feire den unge mannen.

9 kommentarer

Siste innlegg