KVELDSRO OG GOD VIN I GLASSET

Det er kveld , og ettersom jeg hverken er gravid 🙂 (min datter er , og savner å ta seg ett glass rødvin av og til), eller har noen som kanskje må hentes, eller skal jobbe i natt, så føles det befriende å unne seg ett glass vin. Det har ikke alltid vært slik, det vet vel alle som har hatt barn, og tenåringer i hus…?

Siden vi er en stor familie blir det til at vi utenom de aller største begivenhetene i familien, fordeler oss litt rundt omkring. Også fordi vi bor litt spredt. Det er dessuten godt å bare være en liten gruppe av og til , så får man pratet med alle…

I dag har jeg stått for matlaging .(som forøvrig ikke var tomatsuppe i dag. Oppskriften til tomatsuppen fikk jeg hos min datter i Stockholm og lover å lage den uken etter påske 🙂 ). jeg registrerer at vi spiser litt ulikt. Noen er altetende, noen vegetar, noen glutenfritt, andre liker faktisk ikke fetaost, eller i allefall ikke i dag (mitt barnebarn:) ). Så her gjelder å” ha tungen beint i munnen”, når man lager til. 

I alle fall , et bugnende bord med noe for enhver smak: Diverse Pastasalat med diverse kylling og hvitløksbrød ++Tenker å skrive ned oppskriften en annen gang, for har så lyst å ha med bilde av det jeg gir oppskrift på.

Siden de unge skulle få snakke og vi var hjemme hos min datter, ble det til at mormor skulle få legge småen. Og vi gjorde de vanlige tingene, helt til vi kom til å synge godnattsanger. For det ble ingen ting av, “jeg er ikke trett mormor, men du kan synge sangen når solen skinner i vinduskarmen”. Den kunne ikke mormor, men jeg tror nok han sovnet likevel.

I alle fall ,en god ting, det å være sammen, i påsken som i andre høytider. Og ellers i året også. 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg