Man blir lykkelig av å spise sjokolade! Det har jeg hørt. Og her kommer oppskrift på glutenfrie lykkecookies:
100 gr smør, 50 gr sukrin melis, 50 gr brunt sukker. Visp dette sammen med 3 eggehviter.
Tilsett: !00 gr GLUTENFRI LYS MELBLANDING; 1/2 ts. bakepulver, 1/2 ts. natron, 1 ts. vaniljesukker, i klype salt.. Rør sammen
Ha oppi 100 gr. hakkede mandler og 100-200 gr.hakket melkesjoklade. (Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å bruke en hel stor melkesjokolade,men spiste opp halvparten. Tips: gjem sjokoladen til du skal bruke den i oppskriften.)
Settes med skje på bakeplate og stekes i ca. 8 -10 minutter på 180.grader. (du må følge med)
P.S Det er lov å kose seg på en torsdag også.
Og forresten så har jeg skiftet til sommerdekk i dag. Da kjenner jeg på at livet er litt lysere.
Har en venninne som ikke tåler gluten..så kjekt med en slik oppskrift 🙂 Her tør vi ikke skifte til sommerdekk enda…for vi bor litt oppi bakkene ,men etter påske tenker jeg :))
Kos deg videre i kveld :))
annebe: Takk. Og, ja , jeg koser meg med strikking, TLC, og litt for mye cookiesspising..:)