Man blir lykkelig av å spise sjokolade! Det har jeg hørt. Og her kommer oppskrift på glutenfrie lykkecookies:
100 gr smør, 50 gr sukrin melis, 50 gr brunt sukker. Visp dette sammen med 3 eggehviter.
Tilsett: !00 gr GLUTENFRI LYS MELBLANDING; 1/2 ts. bakepulver, 1/2 ts. natron, 1 ts. vaniljesukker, i klype salt.. Rør sammen
Ha oppi 100 gr. hakkede mandler og 100-200 gr.hakket melkesjoklade. (Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å bruke en hel stor melkesjokolade,men spiste opp halvparten. Tips: gjem sjokoladen til du skal bruke den i oppskriften.)
Settes med skje på bakeplate og stekes i ca. 8 -10 minutter på 180.grader. (du må følge med)
P.S Det er lov å kose seg på en torsdag også.
Og forresten så har jeg skiftet til sommerdekk i dag. Da kjenner jeg på at livet er litt lysere.
Har en venninne som ikke tåler gluten..så kjekt med en slik oppskrift
Her tør vi ikke skifte til sommerdekk enda…for vi bor litt oppi bakkene ,men etter påske tenker jeg :))
Kos deg videre i kveld :))
annebe: Takk. Og, ja , jeg koser meg med strikking, TLC, og litt for mye cookiesspising..:)