Dette må du bare prøve å bake om du vil ha et fabelaktig godt hvitløksbrød du aldri før har smakt. Du kan bruke glutenfritt mel eller hvetemel.
2 dl KESAM, 1 pose LYS GLUTENFRI MELBLANDING (Toro) 3 klyper SUKKER/SUKRIN, 50 gr.FERSK GJÆR. 2 dl LUNKENT VANN.
Bland gjær i lunkent vann, mel (husk alltid å sikte) og kesam blandes i litt etter litt, hiv sukker oppi sammen med melet.-deigen skal være klissete. Heves en halvtime -45 min.
Lag hvitløkssmør, gjerne dobbel porsjon så du har på brødet og til å smøre på etterpå.
HVITLØKSSMØR: 3-4 hvitløksfedd, ca 50 gr. smør, krydder-salt,pepper,oregano. (P.S. SØSTRENE GRENE har en veldig god hvitløkspepperblanding)
Bre hvitløkssmør over brødet som er hevet. Stekes i ovn: 200 grader i 30 min. Ha ost på toppen de siste 10 minuttene.
Det så heelt himmelsk digg ut!
Det så godt ut
Hvitløksbrød er noe av de beste jeg vet og som jeg virkelig savner.
morsmiddag: lover at dette er verdt å prøve
Iselin Renée: smaker faktisk enda bedre enn det ser ut!
Josefine Holter: må smakes, så frem med bakesakene