BILREGNING SENDT TIL HUGH GRANT ; GULE TULIPANER KJØPT


Kanskje disse smaker godt, er i hvertfall fine

 

Bilen er hentet, jeg ba han sende regningen til Hugh Grant siden det var så dyrt, men det gikk visst ikke.  Alltid dyrt med merkeveksted, men tør ikke noe annet. Noen som kjenner en bilmekaniker til neste gang?   🙂  

Utrolig så avhengig man blir av kjøretøyet sitt , nesten irriterende…Enda jeg var 38 år før jeg fikk lappen så skjønner jeg ikke i dag hvordan jeg greide meg uten bil, med 4 barn.

Grunnen til at jeg tok “lappen” i så voksen alder er at jeg i alle år har vært så forferdelig engstelig for å kjøre bil. Jeg mente det ikke var  noe for meg.Jeg kan huske jeg brukte mange timer, jeg var like skjelven etter hver time, men bet tennene sammen. Kjørelæreren synes forferdelig synd på meg. “stakkars deg”, sa han etter hver kjøretime.

Og grunnen til at jeg begynte å ta sertifikatet var en langvarig kjærlighetssorg…Jeg fant ut at jeg rett og slett måtte gjøre noe for meg selv for å komme meg opp igjen, og fant ut at dette var det mest utfordrende og meningsfyllte jeg kunne gjøre…den gangen.  Funket for meg….:)

I allefall, har ikke angret, og jeg sier enda, greide jeg det , greier alle det…

Så, etter å ha fått bilen med meg, dro jeg rett til butikken og kjøpte meg gule tulipaner, som dere ser.  Ha en fin kveld

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg