Dette må du bare prøve å bake om du vil ha et fabelaktig godt hvitløksbrød du aldri før har smakt. Du kan bruke glutenfritt mel eller hvetemel.
2 dl KESAM, 1 pose LYS GLUTENFRI MELBLANDING (Toro) 3 klyper SUKKER/SUKRIN, 50 gr.FERSK GJÆR. 2 dl LUNKENT VANN.
Bland gjær i lunkent vann, mel (husk alltid å sikte) og kesam blandes i litt etter litt, hiv sukker oppi sammen med melet.-deigen skal være klissete. Heves en halvtime -45 min.
Lag hvitløkssmør, gjerne dobbel porsjon så du har på brødet og til å smøre på etterpå.
HVITLØKSSMØR: 3-4 hvitløksfedd, ca 50 gr. smør, krydder-salt,pepper,oregano. (P.S. SØSTRENE GRENE har en veldig god hvitløkspepperblanding)
Bre hvitløkssmør over brødet som er hevet. Stekes i ovn: 200 grader i 30 min. Ha ost på toppen de siste 10 minuttene.
Det så heelt himmelsk digg ut!
Det så godt ut 🙂
Hvitløksbrød er noe av de beste jeg vet og som jeg virkelig savner.
morsmiddag: lover at dette er verdt å prøve
Iselin Renée: smaker faktisk enda bedre enn det ser ut!
Josefine Holter: må smakes, så frem med bakesakene 🙂