LONDON- og hvor er du HG? Del 1.


Kensington park/ Hyde park.

 

Jeg trodde London skulle være travlere enn slik jeg opplevde byen. Travelt var det selvsagt i Oxford street, ellers synes jeg byen var behagelig å vandre rundt i, grønn og frodig med mange fantastiske store trær. Mens vi-min mor og jeg-, ventet på min datter, tok vi oss en tur til Kensington park og Hyde park. Her er så stort område at vi kunne ha vandret rundt i flere dager. Solen skinte og folk spredte seg rundt på plener og steder å slappe av. Her var til og med barn som badet, selv om ikke det var noen sommertemperaturer å skryte av.

Når “hun som kan alt” hadde ankommet dro vi til Notting Hill for å se oss rundt og spise middag.

Andre dagen startet vi på Madame Tussauds museum. Vi hadde hørt her var mye kø for å komme inn, og var tidlig ute. Et sted verdt å besøke. Det var ikke alle figurene som var like naturtro, og jeg merket meg spesielt George Clooney , som var et begredelig syn. Han burde ha klaget.

Min datter benyttet anledningen til å gi Tiger Woods en på tryne 

 

Jeg var på leting etter Hugh Grant, men gav til slutt opp og spurte en av de som jobbet der  om hvor han hadde gjort av seg. Fikk til svar at han desverre hadde flyttet til Paris (til utlån) for tiden. SYYND! 

Kanskje jeg skal prøve å ringe han ….?

 

 

 

 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg