hits

NOE fantastisk med fisk , og OPPSKRIFT lett og light fiskegryte.

 

Ikke at jeg driver og lager slike godsaker midt p natten, men nr jeg ser bildet kjenner jeg nesten smaken.....

For den rotmosen er noe av det beste....

Det er rotmos av sellerirot og den er kokt i flte m vite, og ellers Salmalaks. Drysset opp er kryddersmr som er fryst og raspet. 

Det var hovedretten nyttrsaften fr jeg gikk p jobb. De to unge som holdt til her nyttrshelgen stod for kokkeleringen. N er de begge tilbake i Stockholm og lager god mat der.....

Forretten var bruschetta. Brdet er Focaccia.

og dessert var hjemmelaget Pannacotta med bringebrsaus-ogs hjemmelaget.  og hjemmelaget havreflarn. 

Nyttrsnatten p jobb ble travel og det var godt jeg spiste fr jeg gikk......

Men dette var det ikke jeg som laget, s oppskrift vil jeg vente med til jeg lager selv.

I stedet deler jeg middagsoppskriften min fra dagen som har vrt. 

 

LETT OG LIGHT FISKEGRYTE

1 boks kokosmelk 1-2 ts. curry (kan gjerne bruke den rde) Jeg brukte to ts. i dag, men for meg var det litt sterkt..., Lime,

poteter og gulrtter. og fisk- her er det to biter torsk fra frysedisken.

Jeg kokte opp kokosmelk og curry i en gryte. Skrelte poteter og gulrtter, delte de i biter. Hadde p litt salt og pepper og surret de noen minutter i olje p en panne fr jeg hadde de oppi gryten. Samme med fisken som jeg delte i biter. Litt limesaft hadde jeg p fisken nr jeg surret den p pannen og ogs i gryten.

Denne blandingen var god og jeg spiste opp ALT selv om det nok var mat for kanskje to. Men kokosmelken var av type lett, s jeg fr trste meg med det....:)

N tror jeg at Jon blund roper, s jeg gr rett og slett og legger meg, og spiser Pannacotta med bringebrsaus og havreflarn.....

I drmme.

Hper ogs at dere drmmer noe kjekt.....

5 kommentarer

Eva

03.01.2018 kl.08:53

Ser godt ut alt sammen <3

M nok lagre den oppskriften du deler. Fiskegryter synes jeg er s godt :)

maiken

03.01.2018 kl.16:39

Eva: ja, jeg har ftt sansen for lage gryter, s det blir det nok en del av til middag fremover

spisogspar

03.01.2018 kl.14:05

Ser veldig fristende ut <3

Margrethe

03.01.2018 kl.21:17

For en herlig nyttrsmeny! S deilig at du hadde to kokker tilgjengelig, hehe! Og middagen under ser helt nydelig ut den ogs! Klem <3

maiken

04.01.2018 kl.17:08

Margrethe: Ja, jeg er glad nr andre lager mat, blir mindre og mindre glad i det selv...

Skriv en ny kommentar

maiken

maiken

55, Bergen

Voksen dame, voksne barn, barnebarn, hjelpepleier med videreutdanning i psykiatri for helsefagarbeidere, nattmenneske, selvstendig, tff og fryktls vil noen si. Sm-nevrotisk, pysete, distr vil andre si. Jeg er vel litt av alt, tenker jeg. Som nattevakt og B-menneske trives jeg best p den sene delen av dgnet, derav navnet maikensnattblogg. Det betyr ikke at dere morgenfulger og A-mennesker ikke er velkomne til dele tanker og historier med meg, her er det plass for alle

Kategorier

Arkiv