SUNN FROKOST siste feriedag

Sen og sunn frokost må til når det er siste feriedag for denne gang. Eggeomelett, chiapudding med honning og jordbær, og smoothie.

Forstår ikke helt at jeg har hatt 4 uker ferie allerede , men heldigvis har jeg en uke tilgode i September. Det anbefaler jeg alle å ha. En uke før høsten og vinteren slipper ordentlig til er gull verdt.....

 

 

 

6 kommentarer

Eva

02.08.2015 kl.20:29

Herlig fin og fargerik frokost. Sånt man blir glad av å se på :)

Ja, jeg er enig med deg, å ha en uke tilgode til høsten eller vinteren er nok ganske viktig. Nå har jo jeg "ferie" hele tiden. Men jeg har da ikke glemt hvordan det var å jobbe ;) Og husker at jeg pleide å spare en uke selv.

Nå kan det hende det blir Sydentur på meg i September. Jeg får vite det i morgen :) Det blir min ferie :D

spisogspar

02.08.2015 kl.21:36

Det så ut som en god start på dagen :)) Ja ferien går så altfor fort - alltid! :)

maiken

03.08.2015 kl.00:48

Eva: Uansett om man jobber eller ikke , så tror jeg at en ferieuke i sydligere strøk om høsten, er en god energiboost til vinteren. Jeg føler det virkelig slik. Så spennende da, om det blir ferie på deg, krysser fingrer og tær...:)

maiken

03.08.2015 kl.00:49

spisogspar: Ja, jeg har vært litt "sjødesløs" med maten nå i ferien, så nå er det på tide å ta seg inn igjen...

http://hevhodet.blogg.no/

03.08.2015 kl.04:01

Så veldig godt ut da :)

maiken

03.08.2015 kl.16:24

http://hevhodet.blogg.no/: ja, det var, kan være både sunt OG godt:)

Skriv en ny kommentar

maiken

maiken

55, Bergen

Voksen dame, voksne barn, barnebarn, hjelpepleier med videreutdanning i psykiatri for helsefagarbeidere, nattmenneske, selvstendig, tøff og fryktløs vil noen si. Små-nevrotisk, pysete, distrè vil andre si. Jeg er vel litt av alt, tenker jeg. Som nattevakt og B-menneske trives jeg best på den sene delen av døgnet, derav navnet maikensnattblogg. Det betyr ikke at dere morgenfulger og A-mennesker ikke er velkomne til å dele tanker og historier med meg, her er det plass for alle

Kategorier

Arkiv

hits