NATT-MIDDAG

Mens de fleste er opptatt med å drømme, eller i det minste sove, så lager jeg middag. Som det nattmenneske jeg er. Så sent blir det noe lettvint. Jeg deler opp gulrøtter og løk, surrer det i litt olje og krydder-( i dag gurkemeie og paprika) , heller oppi ris og vann og lar det koke til risen er ferdig. 

I mellomtiden tar jeg scampi i hvitløksmarinade (kjøpt i frysedisken på Rema-den sausen er utrolig god), og har over i en liten ildfast form som jeg har i ovnen på ca.200 grader 10-15 min. Jeg slenger også inni litt broccoli oppi sausen. Enkel og god nattmiddag!

6 kommentarer
    1. Litt av ei tid å spise middag på ja…hehe..men det så og hørtes godt :))
      Så de koselige bildene fra en fin dag i forrige innlegg også..stilig med de støvla med jordbærplanter :))

    2. karidansen: ja, akkurat det med middagspising syns jeg ofte er vanskelig, spesielt om man har/skal i besøk, da må man jo bare spise middag til “frokost”.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg