Mens de fleste er opptatt med å drømme, eller i det minste sove, så lager jeg middag. Som det nattmenneske jeg er. Så sent blir det noe lettvint. Jeg deler opp gulrøtter og løk, surrer det i litt olje og krydder-( i dag gurkemeie og paprika) , heller oppi ris og vann og lar det koke til risen er ferdig.
I mellomtiden tar jeg scampi i hvitløksmarinade (kjøpt i frysedisken på Rema-den sausen er utrolig god), og har over i en liten ildfast form som jeg har i ovnen på ca.200 grader 10-15 min. Jeg slenger også inni litt broccoli oppi sausen. Enkel og god nattmiddag!
6 kommentarer
Litt av ei tid å spise middag på ja…hehe..men det så og hørtes godt :))
Så de koselige bildene fra en fin dag i forrige innlegg også..stilig med de støvla med jordbærplanter :))
Ser godt ut det der. 😀 Sikkert litt vanskelig med mat når en jobber natt. Litt rart å spise middag om natta! 🙂
annebe: Jo senere jo bedre , jeg skal snart bli dagmenneske for en stund nå, og da forandrer jeg på middagsrytmen også..:)
karidansen: ja, akkurat det med middagspising syns jeg ofte er vanskelig, spesielt om man har/skal i besøk, da må man jo bare spise middag til “frokost”.
Godt å spise sent innimellom 🙂
Iselin Renée: Ja, jeg er alltid saltsyk sent på døgnet..