Ett av mange alternativ til vegetarisk burger. Halloumiost er proteinrik og saftig men ganske smakløs, derfor er marinering viktig. Den består av følgende :
En halv dl olivenolje
Saften fra en halv sitron
Saften fra en halv lime
Hakket chilli (fryst eller fersk)
Koriander
Hvitløk
Salt og pepper
La osten ligge noen timer i en pose med marinaden.
Stek den noen minutter på hver side til den har fått farge. Server med burgerbrød av hvilken som helst sort, dette er glutenfrie fra frysedisken. Salat, løk, aioli istedenfor den klassiske hamburgerdressingen.
Bon apetite
10 kommentarer
Det så spennende ut 🙂
Hørtes godt ut..selv om jeg ikke er vegetarianer er det ok å kutte ut kjøttet innimellom :))
Ha en fin dag videre:))
Den så veldig god ut! Håper du har hatt en fin påske:))
Iselin Renée: ja, greit å prøve noe nytt, mye man kan variere med selv om man spiser vegetar
annebe: Fin dag til deg og, og , ja du har ett godt poeng der med å bytte ut kjøtt innimellom
littavkobling.blogg.no: ja, bare prøv en gang du får lyst på vegetar. Her har vært nett passe balanse mellom jobb, fri, være sosial :), så alt i alt en fin påske.
Spennende 🙂 Ble selv presentert for Halloumiosten av min datter i Stockholm. Kanskje jeg skal prøve denne marinaden 😉
Dette så utrolig godt ut
Trine Cook Espedal: Ja, må være marinert, smaker ikke noe særlig utenom
Egeo: Ja, verdt å prøve