Jeg er veldig glad i vårruller, og lager de helst av Filodeig. Finnes til og med i frysedisken på Meny, men også i diverse innvandrerbutikker.
Fyllet i vårrullen i dag er for mye laget pizzafyll, og det inneholder Annamafarse, Hvitløk, vanlig løk, litt chilli, boks tomater og litt tomatpure, og litt salt.(jeg bruker bare Himalayasalt i all matlaging) Kan godt hende jeg hadde noe pizzakrydder i også.
Vårrullene synes jeg blir best om man steker de i olje på stekepanne eller wokgryte. Middels varme.
Stappen på tallerkenen er laget av hjemmelaget potestapp pluss kokt broccoli . Kok poteter uten salt-det skal i etterpå når du stapper. Ha salt, litt pepper, litt smør og melk i når potetene er ferdig kokt .Stapp.
Bland ferdiglaget potetstapp og ferdigkokt broccoli og stapp i vei. Tomatene spiser jeg til alt, de er så god at snart så er de vel ikke regnet som sunne lenger. ET VOILA ,GOD RESTEMIDDAG!
Takk for godt middagstips. Ser godt ut. Synes du er smart som bruker opp restene på en slik god måte. Vi kaster altfor mye mat i Norge i dag. Post gjerne mer om emnet. Folk flest burde ha fokus på dette og ha en til to dager i uka med restemiddag. Synd med alt som går i søpla.
Ha en super dag:)
Tomater må du bare hive innpå. Stekingen i olje kan vi heller diskutere;)
Vårruller er så godt! Min mann laget en haug i går faktisk:) Perfekt å ha liggende i frysen. Ha en fin kveld:)
Hashtagghappymess: Takk for kommentar, og helt enig med deg, vi kaster altfor mye .
anneli:yes, I know, men det er jo så godt med stekt mat.
littavkobling.blogg.no: Flink mann du har da! Fin kveld til deg også