NORAS HVITLØKSBRØD

Dette må du bare prøve å bake om du vil ha et fabelaktig godt hvitløksbrød du aldri før har smakt. Du kan bruke glutenfritt mel eller hvetemel.

2 dl KESAM, 1 pose LYS GLUTENFRI MELBLANDING (Toro)  3 klyper SUKKER/SUKRIN, 50 gr.FERSK GJÆR. 2 dl LUNKENT VANN.

Bland gjær i lunkent vann, mel (husk alltid å sikte)  og kesam blandes i litt etter litt, hiv sukker oppi sammen med melet.-deigen skal være klissete. Heves en halvtime -45 min. 

Lag hvitløkssmør, gjerne dobbel porsjon så du har på brødet og til å smøre på etterpå.

HVITLØKSSMØR: 3-4 hvitløksfedd, ca 50 gr. smør, krydder-salt,pepper,oregano. (P.S.   SØSTRENE  GRENE  har en veldig god hvitløkspepperblanding)

Bre hvitløkssmør over brødet som er hevet. Stekes i ovn: 200 grader i 30 min. Ha ost på toppen de siste 10 minuttene.

6 kommentarer

Siste innlegg